Informatie over handelsmerken


Apple

Apple, het Apple logo, iPhone, iPad, Mac en het Mac-logo zijn handelsmerken van Apple Inc., gedeponeerd in de VS en andere landen. App Store is een dienstmerk van Apple Inc. Het gebruik van de Made for iPhone-badge betekent dat een accessoire speciaal is ontworpen om verbinding te maken met de in de badge genoemde Apple-producten en door de ontwikkelaar is gecertificeerd om te voldoen aan de prestatienormen van Apple. Apple is niet verantwoordelijk voor de werking van dit apparaat of de naleving van veiligheids- en reguleringsnormen.

Google
Android™, Google Play en het Google Play-logo zijn handelsmerken van Google LLC. De Android-robot is gereproduceerd of aangepast uit werk vervaardigd en gedeeld door Google en wordt gebruikt volgens de voorwaarden beschreven in de Creative Commons 3.0 Attribution License.

Microsoft
Microsoft en Windows zijn handelsmerken van de Microsoft bedrijvengroep.

Bluetooth
Het Bluetooth®-woordmerk en de Bluetooth®-logo’s zijn gedeponeerde handelsmerken van Bluetooth SIG, Inc. Het Auracast™-woordmerk en de Auracast™-logo’s zijn handelsmerken in eigendom van Bluetooth SIG. Alle gebruik van dergelijke merken door Demant gebeurt onder licentie. Andere handelsmerken en handelsnamen behoren toe aan de desbetreffende eigenaren.