Eén krachtige app.
Zoveel voordelen.

Download Oticon Companion nu op uw smartphone of tablet

Download_on_the_App_Store_Badge_US-UK_135x40android

Download nu Oticon Companion

Maak het uzelf makkelijker in elke situatie

Haal het meeste uit uw hoortoestellen met de mogelijkheid om discreet controle te hebben over uw gehoor, dit aan te passen en te verzorgen – allemaal met één gebruiksvriendelijke app op uw telefoon of Apple Watch.

false
false

Meer ondersteuning – meer onafhankelijkheid

Voel u sterker met Oticon Companion om uw hoorervaring te verbeteren en te optimaliseren.

Bedien uw hoortoestellen op een discrete manier

Veeg of tik op uw telefoon om het volume aan te passen, programma's te wijzigen, verbinding te maken met accessoires en nog veel meer – eenvoudig en discreet zonder uw hoortoestellen aan te raken. En voel de onmiddellijke voldoening van een superieure Apple Watch ervaring voor nog meer discretie.

Geef uw ervaring een persoonlijk tintje

Thuis, tijdens een concert of bij een etentje kunt u gedurende de hele dag aangepaste programma's gebruiken die u precies die geluidservaring geven waaraan u in verschillende luisteromgevingen de voorkeur geeft. U kunt bijvoorbeeld het geluid van uw microfoon fijn afstellen en de app zal dit onthouden voor de volgende keer.

Maak verbinding met wat u leuk vindt

Het geluid van uw telefoon rechtstreeks in uw hoortoestellen streamen maakt alles eenvoudiger. Geniet van duidelijke, handsfree telefoongesprekken. Videochat met vrienden en familie. Stream muziek en audio van andere apps. En maak verbinding met uw favoriete apparaten.

Goede gehoorgewoonten ondersteunen

Bouw het vertrouwen in uw hoortoestel op en help uw hoorzorgprofessional bij het optimaliseren van uw succes. De HearingFitness™-functie helpt u doelen te stellen – zoals het aantal uren dat u uw hoortoestellen per dag draagt – die u en uw hoorzorgprofessional kunnen gebruiken om u te helpen de beste ervaring te krijgen.

Eenvoudige hulp in de app

U krijgt stap-voor-stap instructies in uw app voor ondersteuning wanneer u dat nodig hebt. Nieuws, meldingen en automatische updates zorgen ervoor dat alles soepel blijft lopen. U kunt zelfs zien hoeveel batterijduur u nog over heeft en uw hoortoestellen vinden als u ze kwijt bent.

Overal toegang tot zorg

Moeten uw hoortoestellen worden bijgesteld of heeft u andere hulp nodig? De RemoteCare functie verbindt u met uw hoorzorgprofessional voor vervolgafspraken en fijnafstelling op afstand. En dat allemaal vanuit het comfort van uw eigen huis of in andere echte luistersituaties.

Download nu de GRATIS app

Download_on_the_App_Store_Badge_US-UK_135x40android

App Store is een dienstmerk van Apple Inc. Android, Google Play en het Google Play logo zijn handelsmerken van Google LLC.