Net als een fitnessapp, volgt HearingFitness het gebruik van het hoortoestel en kan het inzichten bieden die u kunt gebruiken om gedrag en gewoonten op het gebied van uw gezondheid te verbeteren. Deze inzichten zullen gebaseerd worden op big-data-analyses die gegevens over levensstijl en gezondheid combineren met analyses van lokale geluidsomgevingen.

HearingFitness technologie wordt beschikbaar in de Oticon On app*

* Oticon HearingFitnessTM is continu in ontwikkeling. De huidige versie en beschikbare functies kunt u in de App Store of in Google Play vinden.

 • take-control-of-your-hearing-health

  Neem de controle over de gezondheid van uw gehoor

  Met een overzicht van uw gehoorgegevens binnen handbereik bent u in staat om uw eigen gezondheid te verbeteren.

 • Onderhoud uw gehoor, onderhoud uw gezondheid

  Uw brein wordt getraind wanneer u interactie heeft met anderen en uw gehoor helpt u praten, lachen en liefhebben.

 • Strijd tegen dementie gerelateerd aan gehoorverlies

  Het krijgen van de ideale behandeling voor gehoorverlies halverwege uw leven vermindert het risico op dementie meer dan al het andere – waaronder stoppen met roken en meer bewegen.*

  * Livingston et al, 2017

Optimaliseer uw  hoorpotentieel

Om zo goed mogelijk te kunnen horen in verschillende situaties helpt HearingFitness u het gebruik van uw hoortoestel te optimaliseren.

HearingFitness meet gehoorgegevens om uw basisniveau te bepalen. Op basis daarvan moedigt het u aan om hoordoelen te stellen, volgt uw voortgang daarin en stimuleert u wanneer het denkt dat u enige hulp nodig heeft.

 • Train uw brein

  Geluid stimuleert rechtstreeks uw brein, terwijl gesprekken en sociale gebeurtenissen uw mentale vermogens scherp houden.

 • Hoorzorg voor een digitale generatie

  HearingFitness zal data combineren met andere wearable technologieën zoals gezondheidsmonitors om persoonlijke inzichten te bieden – Het is datagedreven hoorzorg.

 • Winnaar van de CES-innovatieprijs van 2018

  CES is de wereldwijde elektronica- en technologiebeurs – de verzamelplek van de wereld voor consumententechnologieën.

all-in-a-simple-app

Alles in een simpele app

HearingFitness technologie zal worden opgenomen in de Oticon ON App voor Oticon hoortoestellen. Het zal een duidelijk overzicht geven van uw ‘hoordag’ en het zal de voortgang van uw hoordoelen laten zien. De app zal ook helpen om uw hoortoestellen beter te gebruiken, via pushberichten. 

Ontdek de huidige Oticon ON app

Vind informatie over compatibiliteit met uw hoortoestel

Compatibiliteitoverzicht (Engelstalig)