ConnectClip

Draadloze microfoon & headset in één

Verander uw Oticon hoortoestellen in een draadloze stereo headset met ConnectClip. Op deze manier kunt u handsfree telefoongesprekken voeren en muziek vanaf uw smartphone streamen. Of luister naar iemand die van een afstand spreekt door gebruik te maken van de remote mic functionaliteit. U kunt ConnectClip zelfs gebruiken als een discrete afstandsbediening voor uw hoortoestellen.

ConnectClip laat uw hoortoestellen functioneren als een draadloze stereo headset

Ontvang het geluid van moderne smartphones, tablets of computers rechtstreeks in allebei uw oren met ConnectClip. Het maakt gebruik van Bluetooth® om een verbinding tot stand te brengen tussen uw hoortoestellen en uw elektronische apparaten en het is tevens een microfoon die spraak opvangt. Hierdoor functioneren uw hoortoestellen als een draadloze headset met alle voordelen die gepaard gaan met een handsfree ervaring.

De hoogwaardige audiomogelijkheden zorgen dat u muziek van al uw apparaten direct naar uw oren kunt streamen. Het geluid is in stereo, wat een rijker geluid geeft waardoor u meer details kunt horen voor een hoogwaardige, minder vermoeiende luisterervaring.

De ConnectClip functioneert ook als een remote mic, wat betekent dat u het aan iemand die spreekt kunt geven en vervolgens zijn stem duidelijk en rechtstreeks in uw hoortoestellen kunt horen.

Ervaar het plezier van handsfree bellen

Met hoortoestellen kan het erg ingewikkeld zijn om telefoonheadsets te gebruiken. Dit kan problemen opleveren als u uw handen voor andere dingen wilt gebruiken zoals autorijden, koken of bij het reizen met het openbaar vervoer.

ConnectClip stuurt het gesprek rechtstreeks naar allebei uw hoortoestellen, terwijl de ingebouwde microfoon duidelijk opvangt wat u tegen de beller zegt. En een functie voor lawaaireductie zorgt ervoor dat uw stem duidelijk wordt weergegeven, zelfs als u zich in een lawaaiige omgeving bevindt.

Wilt u de ConnectClip uitproberen?

Neem contact op met uw lokale hoorzorg professional

De remote mic helpt u
te horen wat belangrijk is

U heeft misschien moeite om de woorden van een docent te horen, of u vangt niet alles op wat een vriend zegt in een restaurant. Een remote mic kan net datgene zijn wat u nodig heeft - het is met name handig in luidruchtige situaties of wanneer de spreker zich op enige afstand bevindt.

Met ConnectClip geeft u de discrete microfoon aan de persoon die praat en hoort u zijn stem rechtstreeks in uw Oticon hoortoestellen. Dit kan met name handig zijn in situaties zoals:

 • Colleges en klaslokalen
 • Toespraken bij bruiloften, verjaardagen en feesten
 • In een auto
 • In een café of erg druk restaurant
 • Zakelijke presentaties

Voer videogesprekken met
een Bluetooth microfoon

ConnectClip gebruikt Bluetooth om te verbinden met uw telefoon, computer of tablet. Zo kunt u contact houden met uw familie en zakenpartners via videochatdiensten zoals Skype en Facetime. U heeft al een hoogwaardige stereo hoofdtelefoon in uw Oticon hoortoestellen, de ConnectClip zal als microfoon functioneren.

Geef uw kind toegang tot meer geluid

Als uw kind compatibele Oticon hoortoestellen heeft, kunt u ConnectClip gebruiken als externe microfoon om geluid rechtstreeks naar hun oren te sturen.

Oticon ConnectClip is ideaal voor kinderen in elke uitdagende situatie waarin ze meer hulp nodig hebben om te horen, bijvoorbeeld wanneer ze de persoon die praat niet kunnen zien of als deze zich op enige afstand bevindt.

 • In de speeltuin

 • Achterin de auto

 • In de klas

 • In een wandelwagen

Chatten via de computer

 • Gebruik ConnectClip om geluid rechtstreeks naar uw hoortoestellen te streamen wanneer u chat via Skype, Lync, enz.

 • Hoor de stem van de beller rechtstreeks in uw hoortoestellen terwijl u nog steeds de geluiden om u heen hoort

Als uw apparaat geen Bluetooth heeft dan kunt u gebruikmaken van een kleine en robuuste USB-dongle.

Bedien uw Oticon hoortoestellen op afstand

U kunt uw ConnectClip gebruiken als een afstandsbediening. Dit houdt in dat u op afstand het volume van uw Oticon hoortoestellen kunt regelen, van programma kunt wisselen en de hoortoestellen in en uit kunt schakelen.

Bekijk al onze connectiviteitsaccessoires

Technische specificaties

Bereik van de microfoon:

Wanneer de ConnectClip als een remote mic wordt gebruikt kan hij Oticon hoortoestellen tot op een afstand van 20 meter bereiken.

Bluetooth USB-dongle:

ConnectClip maakt gebruik van de Oticon USB-dongle om te verbinden met uw pc en andere apparaten die geen stabiele Bluetooth-verbinding hebben. Het heeft een bereik van maximaal 10 meter afstand tot uw apparaat.

Afmetingen:

53 x 27 x 18 mm

Gewicht:

27 gram

 

 

*Compatibiliteit

Oticon Opn en de Oticon ON App zijn compatibel met iPhone X, iPhone 8 Plus, iPhone 8, iPhone 7 Plus, iPhone 7, iPhone SE, iPhone 6s Plus, iPhone 6s, iPhone 6 Plus, iPhone 6, iPhone 5s, iPhone 5c, iPhone 5, 9.7-inch iPad Pro, 12.9-inch iPad Pro, iPad Air 2, iPad Air, iPad (4de generatie), iPad mini 4, iPad mini 3, iPad mini 2, iPad mini en iPod touch (5de en 6de generatie). Apparaten moeten draaien op iOS 9.3 of later. De App ondersteunt ook Apple Watch. Zoek bij het downloaden van de Oticon ON App op iPad naar iPhone-apps in de App Store.

Oticon ON App is compatibel met apparaten die door Android™ 6.0, Marshmallow of hoger mogelijk zijn gemaakt.

Voor Android-apparaten is voor sommige functies de ConnectClip nodig, die in de tweede helft van 2017 verkrijgbaar zal zijn.

Vind informatie over compatibiliteit met uw hoortoestel

Compatibiliteitsoverzicht (Engelstalig)

 • ConnectClip voor tieners

  Hoor de stem van uw docent rechtstreeks in uw Oticon hoortoestellen – nu hoeft u niet meer vooraan te gaan zitten.

 • De hoortoestel app: ON App

  Bedien uw Oticon hoortoestellen met een telefoon app: regel het volume, wissel van programma's en meer.

 • Vind uw dichtstbijzijnde hoorzorg professional

  Een opgeleide professional kan uw gehoor testen en een behandeling op maat voorstellen die het best bij uw levensstijl past.