ConnectLine

Telefoneren, videochatten, naar muziek luisteren of tv kijken. ConnectLine maakt het gemakkelijker contact te houden met uw dierbaren en van alle vormen van entertainment te genieten.

Een volledig
geïntegreerd systeem

ConnectLine omvat een aantal apparaten die u helpen om gebruik te maken van verschillende applicaties voor communicatie en ontspanning – ze vormen uw hoortoestellen om tot een persoonlijke, draadloze headset.

ConnectLine verbetert de totale communicatie. Face-to-face gesprekken worden duidelijker en gemakkelijker om te volgen. Tv kijken, naar muziek luisteren, videochatten, telefoneren... het wordt allemaal eenvoudiger dan ooit. ConnectLine is de enige oplossing die zoveel connectiviteitsmogelijkheden combineert in één enkel systeem.


Streamer Pro – uw persoonlijke afstandsbediening

Streamer Pro – het hart van ConnectLine – geeft u totale controle. Niet alleen over het schakelen van programma's en het volume van het hoortoestel, maar ook over alle bronnen van audio-informatie, entertainment en communicatie.

Door het geluidssignaal op te pikken en dit rechtstreeks naar beide oren te versturen, laat de Streamer de hoortoestellen functioneren als een kleine draadloze headset. De geluidssignalen worden zonder waarneembare vertraging verzonden en komen dus perfect overeen met het visuele beeld. Dit maakt al het verschil bij het televisie kijken of tijdens het gebruiken van een computer. 

De Streamer Pro is een volledig geïntegreerd systeem en is ontwikkeld en zorgvuldig getest met gebruikers van hoortoestellen in gedachten om het dagelijks gebruik eenvoudig en intuïtief te maken De Streamer, die eruitziet als een stijlvolle mp3-speler, wordt om de nek gedragen en heeft drie speciale toetsen voor de belangrijkste toepassingen: telefoon, tv en microfoon Streamer Pro is compatibel met alle draadloze Oticon hoortoestellen en ConnectLine apparaten voor naadloze, probleemloze upgrades.

 • Lange levensduur van batterij

  Tot acht uur streaming tijd voor een hele dag gebruik.

 • Compact, gebruiksvriendelijk ontwerp

  Met rubberen randen voor meer gebruiksgemak en een comfortabelere grip.

 • Intuïtieve bediening

  Met behulp van de drie knoppen kunt u het gewenste apparaat onmiddellijk selecteren en activeren.

Wat wilt u doen?

Uw hoortoestellen en Streamer Pro vormen een geïntegreerd systeem dat het geluid draadloos van de tv, de telefoon, de computer of een ander apparaat naar uw hoortoestellen stuurt. Meer informatie over de verschillende mogelijkheden.

Tv kijken

Gebruik een tv-adapter om tv te kijken terwijl het volume ook voor de rest van de familie aangenaam blijft

Naar muziek luisteren

Sluit uw hoortoestellen aan op een mp3-speler

Gebruik uw computer of tablet 

Stuur het geluid rechtstreeks naar uw hoortoestellen

Gebruik uw telefoon

Voer duidelijke handsfree telefoongesprekken

Gebruik uw mobiele telefoon 

Voer duidelijke handsfree telefoongesprekken

Volg de lessen in een klaslokaal 

Ontvang belangrijke leerinformatie met een FM-ontvanger

Ga naar de film, het theater of de kerk

Krijg toegang tot ringleidingsystemen met behulp van de luisterspoel

Dineer in een restaurant of ga naar een feestje 

Voer een gesprek in een lawaaierige omgeving met behulp van de ConnectLine Mic

Meer informatie

 • Dankzij ConnectLine TV kunt u samen met anderen naar tv kijken

  Bekijk tv-programma’s terwijl het tv-volume ook voor de rest van de familie aangenaam blijft. U kunt het volume van de tv individueel regelen via Streamer Pro. Als de telefoon overgaat terwijl u naar tv kijkt, kunt u de oproep beantwoorden door op de telefoonknop op de Streamer te drukken.

 • Dankzij de ConnectLine Phone zult u nooit meer een oproep missen

  De ConnectLine Phone zorgt ervoor dat u geen belangrijke oproepen of cruciale informatie mist. ConnectLine vormt uw hoortoestellen met behulp van de ingebouwde Streamer Pro microfoon om tot een draadloze oplossing voor thuisgebruik.

 • Dankzij de ConnectLine Mic kunt u genieten van uw privégesprekken

  De ConnectLine microfoon is een discrete klemmicrofoon die draadloos met de Streamer is verbonden en waarmee u eenvoudig een één-op-één privégesprek kunt voeren in moeilijke luistersituaties.

Meer zelfvertrouwen

De studenten die afhankelijk zijn van FM kunnen de ConnectLine streamer ook in het klaslokaal of in de collegezaal gebruiken. Een ruim assortiment FM-ontvangers kan op de Streamer Pro worden aangesloten om naar beide oren FM te streamen met slechts één ontvanger.

Sluit de FM-ontvanger rechtstreeks aan op de Streamer Pro om het draadloze FM-signaal naar beide hoortoestellen te streamen. De ingebouwde aansluiting van de streamer is compatibel met een brede reeks universele FM-ontvangers.

Gebruik uw smartphone
als een afstandsbediening

De jonge, technologisch onderlegde gebruikers kunnen de ConnectLine App gebruiken zonder de toestellen OF de Streamer Pro aan te hoeven raken. De ConnectLine App vormt de smartphone of tablet om tot een slimme, gepersonaliseerde, discrete en gebruiksvriendelijke afstandsbediening voor de individuele ConnectLine elementen. Swipe, bekijk en selecteer de verschillende kenmerken en functies van het ConnectLine systeem en creëer een persoonlijk en duidelijk overzicht.

Download via AppStore
Download via GooglePlay

Compatibiliteit

ConnectLine App is compatibel met iPhone X, iPhone 8 Plus, iPhone 8, iPhone 7 Plus, iPhone 7, iPhone SE, iPhone 6s Plus, iPhone 6s, iPhone 6 Plus, iPhone 6, iPhone 5s, iPhone 5c, iPhone 5, 9,7-inch iPad Pro, 12,9-inch iPad Pro, iPad Air 2, iPad Air, iPad (4e generatie), iPad mini 4, iPad mini 3, iPad mini 2, iPad mini, en iPod touch (5e en 6e generatie) en vereist Streamer Pro 1.2 App of hoger. Wanneer u de ConnectLine App wilt downloaden op een iPad, zoek dan naar iPhone apps in de App Store. De ConnectLine App voor Android-smartphones en -tablets vereist Streamer Pro met firmware 1.3 of hoger.