ConnectLine

De moderne, virtuele wereld biedt onze kinderen oneindig veel mogelijkheden om steeds meer tijd online, in interactie en in contact met anderen door te brengen.

Kinderen helpen om erbij te horen

Het is belangrijk dat ze net zoals alle andere kinderen in de klas kunnen volgen wat er gaande is, sociale contacten leren leggen, en van muziek, games en films kunnen genieten.

Mobiele telefoons, mp3-spelers, computers en tv’s stellen zelfs de meest geavanceerde hoortoestellen op de proef. De signalen van externe audiobronnen kunnen het beste rechtstreeks en draadloos ontvangen worden. Dankzij ConnectLine kunnen de kinderen met een druk op de knop verbinding maken met andere apparaten zodat hun hoortoestellen duidelijk geluid kunnen ontvangen.

Het vermogen om in contact te blijven. De vrijheid om grenzen te verleggen

De Streamer Pro – het hart van ConnectLine – geeft uw kind totale controle over het volume en over alle bronnen van audio-informatie, entertainment en communicatie.

De Streamer Pro verandert de hoortoestellen in een kleine, draadloze headset door het audiosignaal op te vangen en rechtstreeks naar de beide oren te sturen. Zonder vertraging worden de audiosignalen doorgegeven, zodat het geluid perfect overeenkomt met de visuele beelden op het tv- of computerscherm.

De Streamer Pro is ontwikkeld met gebruikers van hoortoestellen in gedachten om het dagelijks gebruik eenvoudig en intuïtief te maken. Streamer Pro is compatibel met alle draadloze Oticon hoortoestellen en ConnectLine apparaten voor naadloze, probleemloze upgrades.

Streamer Pro - de toegangspoort naar een wereld van communicatie

  • Lange gebruiksduur van batterij

    Tot acht uur streaming tijd voor een hele dag gebruik.

  • Compact, gebruiksvriendelijk ontwerp

    Met rubberen randen voor meer gebruiksgemak en een comfortabele grip.

  • Intuïtieve bediening

    Met behulp van de drie knoppen kunt u het gewenste apparaat onmiddellijk selecteren en activeren.

Leren, spelen, communiceren

ConnectLine en de Streamer Pro afstandsbediening vormen een geïntegreerd systeem dat het geluid van de tv, de telefoon, de computer of een ander apparaat draadloos naar het hoortoestel van uw kind stuurt. Meer informatie over de verschillende mogelijkheden.

Geniet van games en muziek

De Streamer Pro verandert de hoortoestellen in een handsfree headset of hoofdtelefoon

Volg de lessen in een klaslokaal 

De Streamer Pro met FM geeft uw kind de mogelijkheid om zowel de leerkracht als de klasgenootjes te horen

Blijf in contact met vrienden en familie

De ConnectLine microfoon kan het verschil maken tijdens één-op-één gesprekken wanneer de afstand en het lawaai de communicatie bemoeilijken

Gebruik een vaste telefoon 

Eenvoudige, feedbackvrije gesprekken met vrienden en familie met behulp van de telefoonadapter

Gebruik uw mobiele telefoon 

De Streamer Pro geeft uw kind de mogelijkheid om mobiel en handsfree te bellen door zijn hoortoestel te veranderen in een draadloze headset

Tv kijken

Met behulp van de tv-adapter kunnen de kinderen de tv horen terwijl het volume voor de rest van de familie op het normale niveau blijft staan

Gebruik uw smartphone als een afstandsbediening

De jonge, technologisch onderlegde gebruikers kunnen de ConnectLine App gebruiken zonder de toestellen OF de Streamer Pro aan te hoeven raken. De ConnectLine App vormt de smartphone of tablet om tot een slimme, gepersonaliseerde, discrete en gebruiksvriendelijke afstandsbediening voor de individuele ConnectLine elementen. Swipe, bekijk en selecteer de verschillende kenmerken en functies van het ConnectLine systeem en creëer een persoonlijk en duidelijk overzicht.

Download de ConnectLine App

Download Tinnitus Sound App for iPhone   Download Oticon ON app in Google Play

Apple, het Apple-logo, iPhone, iPad, iPod touch en Apple Watch zijn handelsmerken van Apple Inc., gedeponeerd in de VS en andere landen. App Store is een dienst van Apple Inc. Android, Google Play en het logo van Google Play zijn handelsmerken van Google Inc.