Baanbrekende
oplaadbare
hoortoestellen

Oplaadbare Oticon hoortoestellen bieden u de eenvoud van oplaadbare batterijen, de baanbrekende beleving van open geluid en een uitstekende connectiviteit met andere apparaten.

Wij bieden oplaadbare hoortoestellen in de Oticon Opn S™ familie aan.

's Nachts opladen voor een hele dag horen

Een kind kan de was doen bij het gebruik van oplaadbare Oticon hoortoestellen – en vergeet het verwisselen van de batterijen. U plaatst oplaadbare Oticon hoortoestellen ‘s nachts simpelweg in hun oplader. ‘s Ochtends zijn ze volledig opgeladen voor een hele dag horen, inclusief streamen.*


* De prestaties van de lithium-ionbatterij varieert afhankelijk van gehoorverlies, levensstijl en streaminggedrag

Een hele dag energie. Elke dag

Met oplaadbare Oticon hoortoestellen wordt u wakker met meer dan voldoende energie voor de dag.

De geavanceerde lithium-ionbatterijtechnologie zorgt ervoor dat u comfortabel kunt genieten van een volledige dag horen, inclusief streamen. Met behulp van Bluetooth Low Energy technologie kunt u verbinding maken met uw televisie, smartphone en vele andere apparaten.

Supersnel opladen van hoortoestellen

Oplaadbare Oticon hoortoestellen zijn ontworpen om te integreren in uw leven: u sluit ze 's nachts aan en wordt 's ochtends wakker met energie voor de hele dag. Het duurt zelfs maar drie uur voor een volledige lading, dus uw hoortoestellen zijn lang voor de ochtend al klaar

Als u ze vergeet op te laden, hebt u na 30 minuten laadtijd zes uur extra gebruiksduur.

Oticons eenvoudig te gebruiken hoortoesteloplader

  • Sluit uw oplader aan op een stroombron met behulp van de geïntegreerde kabel.

  • Eenvoudig te plaatsen met één hand – er hoeft niets geopend te worden en u hoeft uw hoortoestellen niet uit te schakelen.

  • Plaats hoortoestellen in de oplaadpoorten om automatisch te beginnen met opladen via contactloze inductietechnologie.

  • Discrete led lampjes bieden u zicht op de laadstatus in een oogopslag, maar verlichten uw slaapkamer niet.

Zie hoe eenvoudig het is om op te laden (Engelstalig)

video-login 

Een oplader die in uw leven past

De Oticon oplader is Scandinavisch design op zijn best; hij is eenvoudig, elegant en functioneel. We hebben hard gewerkt om een oplader te ontwerpen waarvan het gebruik snel te leren is, die een genot is om te gebruiken en die er goed uitziet op uw nachtkastje.


  • Intuïtief in gebruik
  • Eenvoudig schoon te maken
  • Een genot voor het oog

Een krachtige batterij waarop u kunt vertrouwen

Lithium-ionbatterijtechnologie voedt de nieuwste generatie oplaadbare batterijen, die erom bekend staan meer lading te bevatten dan eerdere batterijtypen.

Ze worden al lange tijd gebruikt in mobiele apparaten zoals telefoons en tablets, evenals voor draadloos gereedschap. Nu we lithium-ionbatterijen succesvol hebben opgenomen in hoortoestellen, kunt u beschikken over oplaadbare hoortoestellen die het langer uithouden op een lading dan eerdere oplaadbare hoortoestellen.

  • Onze premium hoortoestellen bieden volwassenen de unieke beleving van open geluid. Draadloze 2,4 GHz Bluetooth Low Energy technologie zorgt voor naadloze verbinding met andere apparaten.

  • Ons premium hoortoestel voor kinderen geeft ze de unieke beleving van open geluid. Draadloze 2,4 GHz Bluetooth Low Energy technologie zorgt voor naadloze verbinding met andere apparaten.

Vind de dichtstbijzijnde Oticon hoorzorgprofessional

Vind een hoorzorgprofessional